1000 kalorin dieetti

1000 kalorin dieetti on takuuvarma tapa laihtua – kaiken lisäksi se on varma tapa, koska pohjimmiltaan laihtuminen in matematiikkaa. 1 kilo rasvaa (ja ihraa) on 9000 kcal (kilokaloria). Tämä tarkoittaa että jos viikossa kulutat 9000 kaloria enemmän kuin mitä syöt olet laihtunut kilon.

Miten 1000 kalorin dieetti toimii?

Harrastamatta liikuntaa, miehet kuluttavat keskimäärin 2500 kaloria päivässä, kun naiset taas kuluttavat 2250 kaloria päivässä. Tämä johtaa siihen, että polttaakseen 9000 kaloria energiaa viikossa enemmän kuin mitä syö aiheuttaa sen että laihdut kilon viikossa. 1000 kaloria voi kuulostaa vähältä, kuten se onkin, mutta ainakin rasvaa palaa, kunhan muistaa säännöllisesti (ainakin 4 krt päivässä) syödä jotain.

Helpoin tapa 1000 kalorin dieettiin

  1. Tilaa ateriankorvikkeita, jolloin saat kolme neljästä päivän ateriasta korvattua keitolla tai pirtelöllä. Kolme korviketta on yhteensä 500 kcal päivässä, joten vielä jää tilaa yhdelle 500 kalorin aterialle päivässä!
  2. Älä pidä välipäiviä. Alku on aina vaikein, mutta kun vatsalaukku vetäytyy (muutamassa päivässä) alkaa vatsa tulemaan täyteen jo pienemmillä annoksillakin.
  3. Älä syö korkeakalorisia tuotteita.
  4. Pyri harrastamaan hyötyliikuntaa. Jo muutaman kerran kun päivässä kävelet rappusia, olet polttanut 100 ylimääräistä kaloria!

Tilaa ateriankorvikkeita tästä. Suosittelen tilaamaan kerralla ainakin 4 viikon tarpeet. Vaikka kertahinta saattaa vaikuttaa kalliilta, voit vertailla sitä nykyisiin kauppatottumuksiin, joten aika edullisia paketit ovat!

500 kalorin aterioita

Ateriankorvikkeiden lisäksi tulee päivässä syödä kerran kunnon kevyt ateria, joka on kalorimäärältään 500 kaloria. Jotta tähän pääsee helpoiten kiinni, suosittelen kokeilemaan seuraavia 500 kalorin aterioita!

Kevyempi kinkkukiusaus

Kreikkalainen salaatti

Kanaa ja kasviksia kiinalaisessa kastikkeessa